söndag 24 juli 2011

They all went to heaven at the age of 27

Några av mina favorit t-shirts kommer från Whipping floyds serie "They all went to heaven at the age of 27". http://www.whippingfloyd.com/heaven27/# Det är rätt många artister som av någon anledning dött vid 27 års ålder. Robert Johnson, Brian Jones, Jim Morrison, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain och nu också Amy Winehouse. Jag läste för något halvår sedan att Keith Richards försökt ge henne råd (!). Fortsätter du festa så här lever du inte särskilt länge till. Får man höra något sådant från mr Richards ligger man nog rätt illa till redan. Han är ju inte direkt nån renlevnadsmänniska själv. Amy mådde nog inte så bra. Hoppas hon har det bättre nu.



Händelserna i Norge ger mig en klump i magen. SD och andra var snabba att prata om muslimska terrorister. Det visade sig vara motsatsen. En bindgalen högerextremist som försökte straffa samhället genom att mörda oskyldiga.

måndag 18 juli 2011

Sommarbilder

Vi har varit hemma i stan för några dagar för att gå på fest. Kollade in VM finalen i fotboll igår kväll och kan bara konstatera att den matchen hade det mesta. Det var oväntade mål, spänning, individuella prestationer, två lag som kämpade tappert, utvisningar, straffar och så ett nederlagstippat lag som vinnare. Vad mer kan man begära? Damfotbollen har utvecklats i rekordfart.
Ulf Lundell fick ta emot Taubepriset på Orust i helgen. Han såg verkligen ut som en gammal gubbe med sitt stora gråa skägg. Lundell har förresten släppt två liveskivor i sommar. Den ena består av en konsert från Roskilde 1999. Jag var inte där men väl på Hultsfred 2001. Årets Hultsfredsfestival ägde för övrigt rum i helgen. Tyvärr kom det bara 10 000 besökare. Hoppas det går bättre nästa år.



Tänkte passa på att uppdatera min blogg med några sommarbilder.

Så här ser det ut nere vid vattnet vid vår stuga.



Kan man verkligen påstå att det är fulla ungdomar på en 30 års fest? Lite tveksam. Men det var i alla fall en rolig skylt.



Tiger på Nordens ark. Han verkade trivas i sommarvärmen men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att han hör hemma i djungeln.

fredag 1 juli 2011

På allmän begäran

Nu sticker jag iväg på semester och eftersom jag inte har någon internetuppkoppling i sommarstugan kommer det nog inte hända så mycket här. Ha det så kul alla ni som ska se Iron Maiden, Metallica med flera i helgen. Hoppas det inte regnar för mycket.