måndag 23 maj 2016

Ständigt denna Zlatan

Nu är han alltså på gång till Manchester United. Jag var rädd att han skulle välja Los Angeles men nu blir det alltså åtminstone en säsong till i den absoluta världstoppen. Återstår att se om han kan prestera på samma sätt som i Paris. Där han verkligen överträffat sig själv gång på gång.


3 kommentarer:

  1. Varför talar ingen om Helena Seger - som betytt mest för Zlatan. Hon är besviken på PSG's ägare som borde ha gett familjen ett år till i Paris. Nu tvingas familjen till ännu ett uppbrott och förmodligen flytt till ett engelsktalande land. Vi får se om det blir så lyckat ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan förstås inte bara fortsätta på det här viset. Förr eller senare blir han skadad och då är karriären slut. Frågan är väl var de ska bo när karriären är över? De kanske planerar för att stanna lite längre på nästa ställe?

      Radera
  2. De kommer att bo i Stockholm. Det är redan bekräftat av Helena. Tanken var ju först Malmö men där hade de inte fått en lugn stund. Förresten har en helt ny kollektion av parfymer under Zlatan-namnet lanserats i veckan. Och alla vill ju lukta som han !

    SvaraRadera