måndag 18 juli 2011

Sommarbilder

Vi har varit hemma i stan för några dagar för att gå på fest. Kollade in VM finalen i fotboll igår kväll och kan bara konstatera att den matchen hade det mesta. Det var oväntade mål, spänning, individuella prestationer, två lag som kämpade tappert, utvisningar, straffar och så ett nederlagstippat lag som vinnare. Vad mer kan man begära? Damfotbollen har utvecklats i rekordfart.
Ulf Lundell fick ta emot Taubepriset på Orust i helgen. Han såg verkligen ut som en gammal gubbe med sitt stora gråa skägg. Lundell har förresten släppt två liveskivor i sommar. Den ena består av en konsert från Roskilde 1999. Jag var inte där men väl på Hultsfred 2001. Årets Hultsfredsfestival ägde för övrigt rum i helgen. Tyvärr kom det bara 10 000 besökare. Hoppas det går bättre nästa år.



Tänkte passa på att uppdatera min blogg med några sommarbilder.

Så här ser det ut nere vid vattnet vid vår stuga.



Kan man verkligen påstå att det är fulla ungdomar på en 30 års fest? Lite tveksam. Men det var i alla fall en rolig skylt.



Tiger på Nordens ark. Han verkade trivas i sommarvärmen men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att han hör hemma i djungeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar