söndag 23 september 2012

Födelsedagshelg

Igår fyllde min lillasyster 30 år. Det kändes stort på något vis. Hon hade hyrt en stor festlokal och bjudit in massor av folk och det var en bra uppslutning med mindre än en veckas varsel. Hon lever i nuet min syster.
Idag fyllde Bruce Springsteen 63 år. Han lär ha stått på scen i Rutherford New Jersey till klockan två igår natt för att fira detta faktum. Turnén som påbörjades 9 mars i år och var här i början av juli håller fortfarande på. Just nu reser de runt i hela USA och ska fortsätta med det till och med december. Hörde ni förresten vad Little Steven sa när en svensk journalist frågade vad han tyckte om att Soundtrack of Our Lives skulle splittras? "You just don´t break up a band. This is not fucking marriage! You stay together."
Det har släppts gott om skivor de senaste två veckorna. Danko Jones, The Killers, Bob Dylan, Mark Knopfler, ZZ Top och Timo Räisänen. Bortsett från Dylan (som blivit hyllad av i stort sett alla) har de andra fått blandad kritik. Jag har inte lyssnat in mig på allt men tycker till exempel att denna nya singeln från Räisänen är riktigt bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar