fredag 18 juni 2010

Gunnar Gren nere för räkning

På väg till jobbet igår såg jag att någon backat på Gunnar Gren igen. Han hängde på trekvart. Imorse var han borta. Hoppas det var parkförvaltningen som plockat ner honom så han inte ligger i någons garage i väntan på att bli nersmält. På kyrkogården nedanför har de stulit koppartaket från en av de större gravarna. Det ser inget vidare ut med den provisoriska pressingen och det är bara att konstatera att inte ens i döden får man ha sina grejer i fred.
Såg att de river ut heltäckningsmattan från Golden Days på Södra Hamngatan. Det var inte en dag för tidigt. Att se den den snuskiga mattan ligga i containern utanför lokalen fick mig att börja undra hur de tänkte när man la in den till att börja med. En heltäckningsmatta på krogen? Hur många drinkar folk har tappat på den genom åren? Dessutom brukar de servera ärtsoppa på torsdagar...
Kollar mycket fotboll. Synd bara att domarna inte verkar hålla VM standard. Eller är det alla tv kameror, all grafik och alla analyser som gör att man nuförtiden kan bedöma domarnas insats på ett annat sätt?
Lyssnar på Tom Petty & the Heartbreakers nya skiva Mojo. De verkar ha spelat in en skiva utan krav. Bara gått in i studion och jammat låter det som. Ungefär när de gjorde soundracket till She´s the one som gavs ut 1996.
http://www.youtube.com/watch?v=3_iBKacXIA4&feature=related

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar