onsdag 2 juni 2010

Lögner som gör en trött

Visst solen skiner men det finns ändå ett par saker som gör mig trött just nu. Israel som på fullaste allvar tror att man kan skapa en säker och trygg tillvaro genom att isolera 1,6 miljoner människor. Utan något hopp om framtiden blir döden helt plötsligt ett vettigt alternativ. Om det är något land som skapar grogrund för terrorverksamhet är det Israel.
Tjejen som backade ut i vår bil har ljugit ihop en historia om att det i själva verket var min fru som körde på henne. Hoppas försäkringsbolagen bara ser igenom hennes lögner. Skadorna talar i alla fall till vår fördel.
Andra saker gör mig mer glad. Robin Söderlings seger över Roger Federer i Paris är en sådan. Att Chris Isaak fick högsta betyg i Aftonbladet för sin spelning i Stockholm är en annan. Det bådar gott inför lördagen på Trädgårn. Jag beställde biljetter idag.
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2010/article7228635.ab

1 kommentar:

  1. Så länge som de ekonomiskt starka judarna i USA backar upp både demokrater och republikaner kan staten Israel bete sig som en värstingstat i alla sammanhang. Trodde Israels militära ledning att Henning Mankell, Henry Ascher och andra fredsaktivister skulle välkomna elitsoldaterna i full krigsmundering när de angrep fartygen ?

    SvaraRadera