måndag 21 juni 2010

One down

En kollega till mig har fått ett bo med trutungar utanför sitt fönster på jobbet. Eller trutungar förresten. Det var två, nu är det bara en. Den andra ramlade ner i hålet i stuprännan. Ett fall på sisådär en 25 meter rakt ner i underjorden. Trutmamman tror naturligtvis att någon på kontoret knyckt ungen och gör arga utfall mot fönsterrutan. Frågan är nu om den kvarvarande ungen kommer gå samma öde till mötes? Hoppas inte det. För mammas skull om inte annat.


Man kan konstatera att det knappast är Europas fotbolls VM hitills. I stort sett alla de europeiska lagen har varit en besvikelse så här långt, men idag vann i fall Spanien och Portugal. Men för England, Frankrike och Italien ser det värre ut och Grekland spelar ju sämre fotboll än de sköter sina statsfinanser, vilket inte vill säga lite.
Bruce Springsteen verkar ha skjutit upp nyutgåvan av Darkness on the Edge of Town men i gengäld släpper han en live DVD i sommar. Titeln är "London Calling - Live in Hyde Park" och är precis som titeln antyder inspelad i Hyde Park förra sommaren. Jag har kollat några sekvenser på Youtube och visst låter det bra, samtidigt blir jag lite fundersam. Visst är det imponerande med ett sådant enormt publikhav, men varför är det 75 meter mellan scenkanten och publiken? Det skapar ju ingen vidare "livekänsla". Jag hade nog tyckt det varit roligare om han släppt en "Best of Stockholm Stadion 2009" med Lambresso och Cliffrocker i publikhavet istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar