söndag 6 juni 2010

Chris Isaak i högform

Idag firade vi nationaldagen med att åka Göteborgs Hjulet. Det var en trevlig men kanske inte så prisvärd upplevelse. 85 kr för tre varv men utsikten var fin och J1 tyckte det var spännande.
Fast kommer verkligen 200 000 personer att åka? Läste någonstans att det var kalkylen för att projektet ska gå runt. Jag är tveksam. Det var ingen särkilt lång kö idag trots fint väder och nationaldag.
Igår kväll gick jag på Chris Isaak på Trädgårn istället för Green Day (som ju spelade på Ullevi) och han var verkligen i högform. En sann underhållare! Redan efter en kvart sjöng han "Love Me Tender" och begav sig ut i publikhavet. Han pratade med publiken, skämtade med sina bandkollegor, tog upp tjejer på scen och bytte kläder flera gånger. Den mest minnesvärda utstyrseln var någon form av spegelkostym (!). Men det bästa var ändå musiken. Bandet var grymt tajt och han radade upp favoriter såsom "Wicked Game", "Dancin´", "Blue Hotel" och "Baby did a bad bad thing" som var kvällens absoluta höjdpunkt. Idag kan jag bara konstatera att för en gångs skull är jag överrens med GP:s recensent.
http://www.gp.se/kulturnoje/1.386141-imponerande-av-chris-isaak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar