tisdag 5 januari 2010

Allt går att sälja

Melody Gardots fem minuter på Skavlan måste vara 2009 års bästa produktplacering. Knappt någon visste vem hon var innan programmet men nu har hennes senaste skiva legat på topplistan i flera månader. Det gäller att synas i rätt sammanhang.
På tv gör de nu reklam för Black Sabbath "Greatest Hits" med låtar som Paronoid, War Pigs, N.I.B, Iron Man, Changes, Sweet Leaf m.fl. Den skivan gav ut för första gången 1976 och det är ju bara 34 år sedan i år. Men allt kan tydligen säljas med reklam och ett nytt omslag. Otroligt!
Van Morrison har inte alls gjort Miss Gigi Lee gravid meddelade han häromdagen. Ingen hade dubbelkollat nyheten som lagts ut på hans hemsida av Miss Lee. Fast somliga skribenter menar att det kanske är sant i alla fall. Han är inte helt obekant med damen ifråga då hon i flera år arbetat som hans turnémanager.
Kallare än kallt här i Göteborg just nu. I morse visade sig plogbilen på vår gata för första gången sedan innan jul. Den vräkte ut en massa grus som nu har begravts av ännu ett lager snö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar