måndag 5 september 2011

Rawfoodist söker

I helgen var vi i Stockholm på dop. Det var en trevlig tillställning men mer än 10 timmar på tåget tur och retur var mer än nog. Till råga på allt har SJ ingen bistro längre på de långsamma tågen, istället har man satt in varuautomater. 14 kronor för en delicatoboll och kaffemaskinen var sönder. Servicen lämnar en del övrigt att önska.
"Onepiecemodet" kommer jag aldrig att förstå mig på. Här ser ni en leopardmönstrad helkroppsdress som till råga på allt sitter lika bra som en sovsäck.


Den här annonsen var lite rolig. Det viktiga är att du inte äter kött. Det får inte ens fyraåringen göra...


Senaste numret av Uncut handlar om The Doors inspelning av LA Woman. Det är 40 år sedan nu. Inspelningarna tog knappt en vecka och sedan stack Jim Morrison till Paris. Alla vet hur det gick där. Gruppen försökte fortsätta utan Jim men de efterföljande skivorna blev inte speciellt bra. På senare år har Ray Manzarek (keyboard och sång) och Robbie Krieger (gitarr) försökt att väcka gruppen till liv men John Densmore (trummor) vill inte vara med. Han hotar till råga på allt med att stämma dem om de använder sig av namnet The Doors. Därför har de turnerat under flera andra namn. Skulle Eddie Vedder från Pearl Jam ställa upp och sjunga kan John överväga att spela tillsammans med de andra igen. Problemet är bara att det har pratats om ett sådant projekt sedan 2007 men det verkar aldrig bli av. Ray Manzarek är äldst av de tre kvarvarande medlemmarna. Han fyllde 72 i år men ser ändå piggast ut.

2 kommentarer:

  1. Ha ha, skum annons! Det är en kurs i filmvetenskap... Verkar bli riktigt intressant!

    SvaraRadera
  2. Är inte heller så mycket för onepiece, kör hellre med mimartist modet när jag är hemma :)

    SvaraRadera