onsdag 29 augusti 2012

Lundell bråkar med Simrishamns kommun

http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/article1680695/Ulf-Lundells-brev.html
Visst har han rätt men han hade vunnit på att korta ner sina insändare en smula. Skala av lite, inte vara så långrandig utan bara koncentrera sig på kärnbudskapet. Ungefär på samma sätt borde han tänka när han skriver sina tegelstensromaner. Han är ju en bra författare egentligen men det är för mycket ord. Jag orkar inte med alltsammans och jag är inte ensam. I det här fallet är det inte så mycket att orda om. Man får inte bygga något utan bygglov och det hör inte till vanligheterna att man ger ett tillstånd till ett svartbygge i efterhand. Länsstyrelsen lär gå på herr Lundells linje.

1 kommentar:

  1. Måste hålla med Ulf om allt. Och mycket text behövs i sammanhanget. Det är ju en följetong i sann Piraten och Slas - anda.
    Betongklumpen - högt uppe i ett träd - är förskräcklig. Att bevilja bygglov i efterhand för något som mer påminner om en koja ämnad för Sergels torg i Stockholm tyder på dåligt omdöme. Underligt att Björn Ranelid & Pernilla August, som bor strax bredvid håller käften. Är de måhända rädda för att få andra betongkojor in på husknuten.

    SvaraRadera