måndag 28 december 2009

Magic bästa utländska album?

00-talets bästa album enligt Aftonbladets läsare. Jag vet inte om jag vill gå så långt men visst är det en bra skiva. Bruce Springsteen Robert De Niro, Mel Brooks m.fl. har förresten varit hemma hos Obama och tagit emot pris för "their contributions to America’s cultural heritage". Obama höll tal och sa I'm the president, but he's The Boss!

Jag kollade på Stjärnorna på slottet häromdagen. Det var inte så spännande. Det finns ingen riktig buffel i huset i år. Ingen Börje Ahlstedt som vräker ur sig grodor. Fast det är ju gott om starka personligheter ändå.
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6348054.ab

2 kommentarer:

  1. Åldringarna på slottet. Lugn. Kjell B och Tommy K har alla chanser att reta sig på Björn R, som i tid och otid vill bre ut sig. Jag förstår inte att Ranelids böcker säljer så bra. De är undermåliga på många sätt. Den om Stig Dagerman är dessutom snaskig.

    SvaraRadera
  2. Ja, han har en viss förmåga att bli långrandig. Han vill gärna briljera med sin språkliga förmåga. Det kan vara roligt i små doser men i längden blir det tjatigt. Presenten till Siw Malmqvist, som han tjatade om hela programmet, visade sig vara ett gammalt fotografi på henne själv. Siwan blev besviken.

    SvaraRadera