tisdag 11 oktober 2011

Underbar seger!

Där satt den. Underbar match av Sverige idag. Kunde inte låta bli att tycka lite synd om Zlatan som inte fick vara med och fira, men han saknades knappast på planen. Frågan är om laget nu hinner spela ihop sig tillräckligt till EM. För även om de var bra ikväll har det ärligt talat varit många andra matcher då de inte levt upp till förväntingarna. Men nu gläds vi åt segern och firar med några andra klassiska mål.






Jag har förresten alltid misstänkt att Pontus Enhörning var en dirty lobster. Men det måste vara tufft att jobba i mediabranschen och bli fälld för något sådant. Det får Juholts bravader att blekna.

http://www.dn.se/kultur-noje/sexdomde-radioprofilen-far-sparken

3 kommentarer:

  1. Gillar den här layouten bättre än gårdagens :) Det känns som att man omöjligtvis kan hitta några ursäkter för Enhörning. Kan inte känna sympati med den här typen av brott.

    SvaraRadera
  2. 3-2 - nej ! 3-1 mot Österrike. Sverige i EM-final. Möter nu Tyskland. I Halland - där vi fortfarande gillar bordtennis ser vi bragden som kan matcha Alshammar när Jerring-priset ska utdelas. När det gäller Zlatan skulle det förvåna om han orkar följa med till Ukraina nästa år. Men. Säljs han till Real Madrid och får en fotbollskunning omgivning igen motiveras han säkert. I Milan saknas ju ett mittfält av klass. Där bör Berlusconi satsa sitt kapital istället för att gå på klubbar för tonåringar.

    SvaraRadera
  3. C: Nej, det finns inga ursäkter för sånt där.
    Hans: Vi får väl se hur det blir. Jag tror han lägger av. Han är uttråkad och vill hellre jaga älg.

    SvaraRadera