söndag 13 september 2009

Här är ditt liv var nog bättre förr

Jag satt och kollade på "Här är ditt liv" med Oldsberg igår. Kvällens gäst var Mikael Persbrandt. Idag läser jag i tidningen att Oldsberg inte kan misslyckas. Jag vet inte om jag håller med. Tycker kanske inte att programmet var ett misslyckande, men inte så värst bra heller, bortsett från klippet med Thommy Berggren som var lite småroligt. Han tycker Persbrandt springer runt med sin pistol lite för ofta och det är ju bara att hålla med. Tv-serien "Oskyldigt dömd" som gick förra året i TV4 var riktigt dålig. Annars hade alla gäster bara postiva saker att säga om Persbrandt. I kvällspressen står det att han krävt att inga fd. flickvänner skulle medverka. Det kanske hade ändrat på den saken?

4 kommentarer:

  1. Jag tycker ingenting i programmet var spännande för oss tittare. Om någon från Dramaten fått vara med och gett sin syn på hans ideliga svek mot arbetskamrater och redan bokade program hade säkert lite nerv höjt temperaturen. Nu smekte alla medhårs.
    Oldsberg får skärpa sig annars spelar vi "Fia med knuff" istället.

    SvaraRadera
  2. Jag hade hellre sett ett helt program med Thommy Berggren. Persbrandt i all ära men Berggren är bäst i Sverige. Dessutom är han vass, rolig och en gudabenådad berättare. Kolla in den här klassikern tex: http://www.youtube.com/watch?v=TultIcQ72po

    SvaraRadera
  3. Thommy Berggren är speciell. Har förstått att han föll i onåd hos Ingmar Bergman i tidiga år eftersom han tyckte att Bo Widerbergs arbetsmetoder att skapa film var vida överlägset andra svenska filmskapare. Bergman hade för övrigt också svårt att acceptera Alf Sjöbergs storhet inom teatern. Persbrandt hade med rätt regi av Widerberg eller Bergman kunnat bli stor internationellt. Nu verkar det vara för sent. Vi får hålla till godo med Stellan Skarsgård.

    SvaraRadera
  4. Vi verkar vara överens. Oldsberg får skärpa till sig. Program med bara "Ja-sägare" blir lätt tråkiga. Klippet med Thommy Berggren var riktigt roligt.

    SvaraRadera