söndag 6 september 2009

Underhållning på hög nivå

Gott om bra film på bio just nu. Verkar det som, kanske jag får tillägga, för nuförtiden har man ju inte så mycket tid över att gå på film. Jag försöker dock alltid hinna med att se en del hemma. I helgen har det varit ovanligt många; Revenge of the Middle-Aged Woman (inget att rekommendera), Brokeback Mountain och Barnhemmet. Den senare var lite otäck och väldigt sorglig. Den bästa underhållningen fick jag dock när vi såg vm-kvalet i fotboll med Sverige-Ungern. Det var högklassig spänning med ett slut som få regissörer kan toppa. Zlatan var, åtminstone i min ögon, en besvikelse i 93 minuter, men vad spelar det för roll när han bröstade in bollen i den 94:e? Det blev inte ens någon avspark efteråt. Klockan visade ju 93:08 och det var ju bara 3 minuters tilläggstid. Otroligt!

1 kommentar:

  1. Mellberg & Zlatan bäst på plan. Anders Svensson numera komplement på mitten. Trist att se honom enbart som balansspelare.
    Holmén & Elmander började skapligt men mattades som vanligt i andra halvlek medan Zlatan växte ju längre matchen pågick.

    SvaraRadera