måndag 15 februari 2010

Kalla fixade guldet!

Det var verkligen imponerande att se henne åka idag. Att hon verkar vara en så sympatisk person gör ju inte att man gläds mindre. Men varför i hela världen får man bara se åkarna tre ggr under hela loppet? En gång efter 1,3 km, sedan först efter 7,3 km och så slutligen på upploppet. Vad hände med mellantiden? Den fick kommentatorerna ta muntligen. Konstigt tycker jag.
Idag satt jag och lyssnade på Free Fallin´ med Tom Petty och kom osökt att tänka på hur töntig Tom Cruise är i Jerry Maguire när han sjunger med till låten i bilen. Vi har väl alla suttit där och nynnat med ngn gång men kanske inte riktigt med en sådan inlevelse.
http://www.youtube.com/watch?v=9FN89jWaw8s&feature=related

1 kommentar:

  1. När Canada åker in på isen kommer kamerorna fram. Varje match kommer säkert att bevakas av minst 15 kamerateam, 2000 journalister och allt stannar upp i Toronto, Ottawa och de andra hockeymetropolerna.
    Skidåkning med eller utan gevär har ju så här långt bevakats med vänster armbåge. Grafiken i skidskyttet är det sämsta på 20 år.
    Herrarnas störtlopp igår gick ju inte ens i direktsändning i USA. Otroligt.
    Super bowl med The Who i pauserna som gick av stapeln förra helgen är tydligen redan korat till årets evenemang enligt de som mäter och mäter och mäter tittarsiffror over there.

    SvaraRadera