söndag 7 mars 2010

17 år på två minuter

Ibland kan man haja till en smula när man tittar på gamla bilder som har några år på nacken. Somliga människor åldras snabbare än andra. För egen del är det bara att inse, ingen frågar efter legitimation på systemet längre. Kan bero på det höga hårfästet, men även om håret påverkar ens utseende finns det ju fler detaljer. Den här videon har legat ute på Youtube ett par år år nu men upphör aldrig att facinera mig och många andra. I dagsläget har den nästan visats 1,5 miljoner gånger. Mannen har fotat sig själv varje dag under 17 år och sedan klippt ihop alltsammans till en 2 minuter lång film. Det finns andra som gjort liknande projekt men ingen har hållit på lika länge.
http://www.youtube.com/watch?v=Bd4f2xeKg08&feature=related

2 kommentarer:

  1. Man kan bli portad på Systemet även efter det att man fått högt hårfäste och några fjun på hakan. Två grannar vill att jag ska köpa ut åt dem eftersom Socialen visat dem rött kort sedan nyårsskiftet. Jag är dock ingen langare.
    Beträffande åldrandet kan man följa det också i storlekssystemet. Femårsintervall efter 30: B179, B48, C48, C96, C100, D100, E - med egna mått och till sist oljefat.

    SvaraRadera
  2. De verkar skumma dina grannar. Jag visste inte ens att man kunde bli portad från Systemet. Förutsatt att man inte är för full då förstås.

    SvaraRadera