onsdag 17 mars 2010

Reeperbahn ges ut igen

Jag ska villigt erkänna att jag aldrig lyssnat på Reeperbahn men efter den här hyllningen (se nedan) kanske det finns läge att göra så. Jag gillar ju Olle Ljungström särskilt hans tidiga skivor och då borde jag ju gilla dem. Konstigt att recensenten inte nämner deras framträdande i filmen G - som i Gemenskap. De spelade fascistbandet Nürnberg 47 och framförde låten "Hundarna brinner". Staffan Hildebrand trodde gruppen hade sådana preferenser eftersom de hade ett så märkligt namn. Han erbjöd dem rollen. De tyckte emellertid att frågan var absurd och tog i och sa: "Vi är med om vi får 100 000 kr". Gruppen lär ha blivit så förvånad när de faktiskt fick vad de begärde att de inte kunde tacka nej.
http://www.dn.se/kultur-noje/skivrecensioner/reeperbahn-peep-show-1983-samlade-singlar-1982-intriger-1983-venuspassagen-1981-1.1062546
Zlatan petad i kvartsfinalen mot Stuttgart. Det går inget vidare för honom just nu. Får väl se om han kan komma igen snart. Risken är väl att han börjat lyssna på alla kritiker och tappat självförtroendet totalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar