måndag 22 mars 2010

Plura och Mauro lagar rökt mat

Kollade en stund på när Plura och Mauro lagade mat häromdagen. Helena af Sandberg och Lars Winnerbäck var på besök. Det kändes sådär om jag ska vara ärlig, inte att just de var på besök men programmet. Plura stod och lagade mat i bar överkropp, Winnerbäck verkade besvärad, Mauro slängde ur sig några sura kommentarer om att Plura borde ta på sig en tröja, Helena kom på besök, Plura rökte en cigarett, Mauro kallade av misstag Helena för Bergström, Helena blev förolämpad, Plura sa att det där med att skaffa barn inte var så märkvärdigt, Mauro hällde upp mer vin, Winnerbäck tog sig en rejäl klunk, Plura stekte kött, Helena tog en cigg, Plura och Mauro besökte slaktarn (fast det var en återblick från ett besök de gjort under dagen), Plura drack för mycket vin, alla blev småberusade (förutom Plura som var ordentligt på örat) och så var kvällen slut. Inget fel på programidén men det kändes lite för blasé för min smak. Varför inte diskutera något intressant? De borde kollat på SVT:s Sommarpratarna och fått lite inspiration.
Nu är allsvenskan igång igen på allvar. Elfsborg utklassade Halmstad med rena tennissiffrorna; 6-0. Härligt!

2 kommentarer:

  1. Plura bör väl ta en längre "time out". Hans förtroendekapital är väl som en 50-öring.
    Att Elfsborg fått fram en ny stjärnspelare - Johan Larsson - råder det ingen tvekan om. Dessutom utvecklas säkert Daniel Nordmark minst två snäpp ytterligare i år.
    Luktar guld.

    SvaraRadera
  2. Ja, fast när en musiker åker fast för sånt här så reagerar knappt någon längre. Folk räknar nästan med att de ska använda droger. Däremot när Ludmila Enquist åkte dit för doping eller Sven (Mr ren idrott) Nylander för kokaininnehav fick det stora konsekvenser för dem. Eller för att ta ett lite färskare exempel. Charlie Sheen misstänks ju för narkotikabrott och misshandel av sin fru men det är knappt ngn som ens höjer på ögonbrynen. Det förväntades av honom. Han spelar ju till och med en sådan karaktär i Two and a half man. Däremot när Tiger Woods är misstänks för otrohet skapar det enorma rubriker. Han var ju den perfekta idrottsmannen och maken.

    SvaraRadera