söndag 26 juli 2009

Eye of the tiger fixar biffen

Jag avskyr egentligen att springa. Jag tycker det är otroligt enformigt och kan inte låta bli att ständigt fundera över hur långt det är kvar till mål. Det är ingen bra strategi. Hur som helst har jag anmält mig till Midnattsloppet för att försöka komma i form. Dagens löprunda gick dock inget vidare. Jag hade ätit en pastasallad någon timme innan och hade uppenbara problem med att få den att stanna kvar i magen. Men jag sprang mina 8 km på en dryg timme och det får väl ses som en bedrift. Vid ett tillfälle sprang en afrikansk man (självklart kan jag inte säkert veta att han verkligen var från Afrika men han såg ut att vara det) förbi mig. Han skulle kunna gjort reklam för Red bull för han verkligen flög fram i spåret, vilket är mer än jag kan säga om mitt "naturliga löpsteg". Jag har dock kommit på hur jag ska göra löprunda roligare och förhopppningsvis snabbare. Jag tänkte ta med min mp3-spelare. Med Eye of the tiger (ni vet från Rockyfilmen) så kanske det går lättare. Jag tänker mig att det ska se ut ungefär som när Rocky springer uppför trapporna i första filmen.

4 kommentarer:

  1. Nike har tagit fram en cool manick som funkar ihop med iPod. Du kan läsa av tid, distans, hastighet mm. Självklart inte gratis men så snart jag kan springa igen ska jag undersöka om jag har råd...

    SvaraRadera
  2. Jag är chockad! Per! Är du prylbög? OMG... ;o) Snart går alla dina pengar till blöjor ;o)

    Skulle också behöva lite motivation för att komma ut och springa... :o/

    SvaraRadera
  3. Smeta in dig med oljor och fett.
    Simma i Vansbro. Vattentemp 12 grader.
    Och känn dig som Tarzan.
    Jogga, cykla eller gym är mesigt i jämförelse med Vansbro. Träna året innan kan du göra i Valhalla. Stenkast från Lunden.

    SvaraRadera
  4. Hmm. Jag tror jag ska fortsätta med badminton istället. Det här får bli en sådan där 4 veckors grej. Simma har jag aldrig varit något vidare på. Jag kan inte ens frisimma ordentligt och det är väl en förutsättning för att simma Vansbro.

    SvaraRadera