måndag 20 april 2009

Skivbutikernas dag

Var det i lördags. Problemet är bara att det knappt finns några butiker kvar. Bengans här i Göteborg höll i alla fall fanan högt med artister som både spelade och signerade skivor. I USA är det tydligen ett betydligt större evenemang än här. I år hade till och med Bruce Spingsteen gett ut en särskild singel på vinyl som bara fick säljas under denna dag.
Jag har nu lyssnat igenom nya Moneybrother skivan Real Control och kan konstatera att de flesta recensioner jag läst verkar stämma. Det här är långtifrån det bästa han gjort. Men låtarna
Never ever I've been kissed och Here comes the vain again kan rekommenderas. De har det klassiska Moneybrother drivet där han sjunger med ett visst mått av desperation.
Apropå desperation. Aftonbladet har problem med ett sjunkande antal läsare. För att råda bot på detta delar man numera ut tidningen gratis lite varstans, bland annat på Friskis och Svettis samt utanför alla matcher på Gamla Ullevi. Men de flesta har ju redan läst den - på nätet.

1 kommentar:

  1. Den stora utmaningen för både Expressen och Aftonbladet är att hitta en god balans mellan journalistik på nätet och i papperstidningen.
    Ingen av dem har ansträngt sig tillräckligt. Att tävla med sjunkande skeppet Metro ger ingenting i kassakistan.
    Dagens Nyheter däremot är på väg att lyckas. Det har tagit 10 år.
    Moneybrother är det synd om. Real Control är helt utan kontroll........

    SvaraRadera